070-671 60 90 anette@halsoinvest.com

REFERENSER

Jag har haft min NugaBest i tre år och den är för mig helt ovärderlig. Jag har en kronisksjukdom som heter ME/CFS, vilket gör att jag har flera virus/infektioner i kroppen som bl.a ofta ger mig feber och stelhet/värk i kroppen. Den infraröda värmen både detoxar kroppen och syresätter cellerna. Magneterna ökar cirkulationen samt att turmalin även sägs skydda mot elektromagnetisk strålning, vilket känns bra.

Madrassen har jag sålt till ett flertal kunder som känner att de blivit hjälpta med allt från migrän, spänningshuvudvärk, whiplash och stelhet till avslappning och fettförbränning.

Anette Hellström. HälsoInvest AB. VISBY

Jag har en whiplashskada sedan många år tillbaka med mycket spänning värk. NugaBest gör att jag håller mig i hyfsad status. Muskler får bättre cirkulation, och på det sättet ger mig avslappning med lite mindre värk och spänningsläge . Jag sover på den i princip varje natt och känner att den bidrar till allmän återhämtning.

Regina Ryderberg. Reginakliniken. Skövde

Ända sedan jag har investerat min Nuga madrass så är den mig en trogen följeslagare. För att få bästa återhämtning, minimera inflammation, lindra nervsmärta använder jag madrassen varje dag. Jag lever med en nackskada och känner att jag mår bra av infraröda värmen / ljuset som madrassen ger.

Som terapeut i mitt arbete använder jag med bra resultat madrassen i kombination med andra behandlingsmetoder för mina kunder. De är mycket nöjda.

Sara Sundvall. Spa 4 You. Gällivare

Jag har ofta ont i ryggen och då är mina timmar på Nugamattan ovärderliga för att fungera i vardagen, gärna i kombination med Magnesiumgelé för extra effekt. Nuga och jag hänger tillsammans i soffan varje dag och är min bästa vän när jag fryser eller har ont.

Charlotta Bernervall. Stockholm Basket. Stockholm

ANETTE HELLSTRÖM. HÄLSOINVEST c/o SALONG SÖDER. SÖDERVÄG 5B. 621 58  VISBY. MAIL. ANETTE@HALSOINVEST.COM. TFN. 070-671 60 90