070-671 60 90 anette@halsoinvest.com

REFERENSER

Jag är otroligt tacksam över alla fina ord som kommer från mina fantastiska klienter…

Jag märkte skillnad dagen efter första behandlingen. Energifylld och extremt motiverad. Två dagar efter märkte jag hur glad jag kände mig och samtidigt fanns det ett närvarande lugn. Märkligt att förklara, eftersom jag är en ganska skeptisk person, men jag känner mig starkare och mer motiverad än på länge!

En annan effekt jag märkte efter två behandlingar är att självregleringen fungerar bättre. Jag lägger märke till om jag spänner mig, på ett helt annat sätt. T ex kör jag bil långt så märker jag att jag spänner axlarna och gör något åt det. Innan har jag aldrig tänkt på det förrän jag klivit ur bilen. Det är som att hjärnan och kroppen har bättre kontakt. Dessutom känner jag en ökad fokusering i det jag gör.

Julia Bendelin

Moderator och föreläsare, Bendelins Universum AB

Det märks att Anette har stor livserfarenhet och gedigen kunskap när det handlar om hälsa, välmående och människor. Hon är inlyssnande, intuitiv och klok. Därtill närvarande, varm och välkomnande. De behandlingar som jag har fått av Anette har gjort mig både fridfull och tillitsfull.
Jag känner verkligen att jag – bokstavligt talat – är i trygga händer och att jag alltid lär mig något nytt om mig själv och livet. Jag kan därför varmt rekommendera Anette.

Christel Dopping

Frilansjournalist, skribent, samtalsterapeut/-coach, handledare och lärare, Ord & Mening AB

Jag var i dålig form pga matförgiftning, virus och parasiter när jag kontaktade Anette. Efter 4 behandlingar hos Anette, där hon redan vid första behandlingen identifierade mina problem och fokuserade behandlingen därefter, mår jag betydligt bättre. Jag kan varmt rekommendera andra att gå till Anette.

Songul Can

Head of assortment and production , Mini Rodini AB

Anette är den bästa massör jag någonsin gått hos. Hon är bäst på hantverket och är också professionell i sitt bemötande med en sällsynt bra fingertoppskänsla för diskretion. Och som grädde på moset en härlig och positiv människa i övrigt!

Ida Fröjdh

Bizkit Havas AB

Anette är en ödmjuk ledare som skapar arbetsglädje och engagemang. Hon är inte rädd för att pröva nya idéer och är i ständig utveckling. Anettes starkaste sida är att se varje människa och ge dem sin tid, vilket bidrar till att skapa en härlig stämning.

Elin Lemon

Regionråd, Jämtland Härjedalen

Jag har tidigare varit utbränd och provat på det mesta inom hälsa under min väg tillbaka. Efter några behandlingar hos Anette så känner jag mig mer fokuserad, har mer energi, ett inre lugn och det känns som kroppen har laddats upp. Detta har jag inte varit med om i någon av de andra behandlingarna jag provat på tidigare.

Jag känner mig tydligare och mer motiverad och är så glad och tacksam att jag hittat Anette och SCIO-behandlingen.

Lena Lindqvist

Kreatör, Egen företagare

Anette är veckans höjdpunkt när det gäller att få kroppen i balans och skick nog att arbeta en hel vecka. Massagen är precis så där lagom hård nog att lösa upp knutar och få igång cirkulation.

Att Anette dessutom är en glädjespridare och solstråle som person gör att helhetsupplevelsen är en tiopoängare. Min varmaste rekommendationer!

Veronica Horvath

Bizkit Havas AB

Jag lärde känna Anette 2004 och sedan dess har vi varit ett stöd och bollplank för varandra i vårt företagande. Anettes kunskap, förståelse och intresse för organisationens och den personliga utvecklingen, för såväl chefer som personal har alltid funnits och har med åren blivit allt starkare.

Hennes styrka är att med sin tydlighet, erfarenhet och kunskap inspirera människor till bättre hälsa och livsbalans. Allt detta med en stor portion glädje, omtanke och humor.

Sara Sundvall

SPA4You

Jag har känt Anette en längre tid, hon är alltid proffsig och flexibel. Hon ser varje individ och är intresserad av varje persons välbefinnande, vilket gör att personalen på BizkitHavas känner sig sedda och omhändertagna. Detta är en lönsam investering i personalen från arbetsgivarens sida.

Jag har förmånen att få samarbeta med Anette som gör det lätt att känna att man tagit rätt beslut.

Anna Lumholdt

Ekonomi chef, Bizkit Havas AB

Anette är en klippa, på alla sätt och vis! Hennes behandlingar gör under, liksom hennes fantastiska personlighet och omättliga omtanke. Jag känner mig alltid lättare både i kropp och knopp efter ett besök hos bästa Anette!

Juni Dellenstedt

BizkitHavas AB

Ett besök hos Anette är alltid väldigt efterlängtat och varje besök fyller en med riktigt go och härlig känsla efteråt, både för kropp och själ! Jag skulle rekommendera Anette och hennes behandlingar till alla!

Ida Zedenius

BizkitHavas AB

En mycket intressant behandling! Anette är en person med massor av erfarenhet som jag lärt känna med åren inom hud och spa världen sedan början av 2000 talet. Full av inspiration och kunskaper.
Jag blev så nyfiken på Scio behandlingar och ville testa ett flertal gånger för mina, oroligheter, viktuppgång och detox treat. Redan efter första gången blev jag piggare, gladare och mer ”detoxad”. Vi provade en distans behandling och det var fascinerande att en maskin kan se och ge så mycket, förutom det fysiska skick, fick hjälp med min mentala inställning, dessutom bra redskap att jobba med. Efter dessa två gånger blev mina resultat mycket bättre en jag kunde föreställa mig. Omgång tre mer glädje och positiv tänkande som ger mig kraft.
Jag vill dela med mig av min upplevelse till er att scanna din kropp och ge dig själv en boost.  Du kommer inte ångra dig. Prova på Scio behandling hos Anette. Hon vet vad hon gör och kan hjälpa dig!

Katties Åkesson

Grundare, Me Anima AB

ANETTE HELLSTRÖM. HÄLSOINVEST c/o SALONG SÖDER. SÖDERVÄG 5B. 621 58  VISBY. MAIL. ANETTE@HALSOINVEST.COM. TFN. 070-671 60 90