070-671 60 90 anette@halsoinvest.com

STRESS

Det är oftast flera olika orsaker som framkallar vår stress.

Patogener (virus, bakterier, svamp, parasiter), toxiner, trauma, migrän, tungmetallsförgiftning, näringsbrister, allergier, ärftliga störningar, mentala faktorer, hormoner, autoimmuna problem, inflammationer mfl

Detta resulterar ofta i sänkt immunförsvar, kronisk smärta, sjukdom, ångest, depression, sömnlöshet och känslomässiga upp och nedgångar.

Med hjälp av bio- och neuro-feedback stimulerar vi kroppens självläkning. Förmågan att lugna sig och självreglera ökas. 

När dina obalanser och stress har identifierats genom scanning, väljs ett unikt program ut bland 85 olika vibrationella bio- och neurofeedback-terapier för att ge dig en optimal behandling.

Förmågan att lugna sig och självreglera ökas. Det bidrar bland annat till ökat välbefinnande, bättre prestation, koncentration, avslappning, fokus och förbättrad sömn samt kan även lindra symptomen för add/adhd/autism.

SCIO kan hjälpa till att balansera det överbelastade kroppssystemet genom bl.a stressreducering och detox.

VAD KAN VI JUSTERA I BALANSERINGEN?

– KONKRETA FYSISKA PROBLEM
– PSYKISKA OCH EMOTIONELLA PROBLEM
– VIRUS, BAKTERIER, SVAMP OCH PARASITER
– AKUTA/KRONISKA INFLAMMATIONER
– STRESS
– SÖMNPROBLEM
– ALLERGIER
– HORMONER
– ÅNGEST, TRIGGERS, RÄDSLOR
– EMOTIONELLA TRAUMAN
– KVICKSILVER BELASTNING
– AUTOIMMUNA PROBLEM
– MINDFULNESS
– MIGRÄN, SPÄNNINGS HUVUDVÄRK

BOKA TID

Boka din tid på bokadirekt här eller via mobil 070-671 60 90 alt mail anette@halsoinvest.com. Passar inte tiderna som finns, maila eller skicka mig sms, så återkommer jag med fler förslag.

Varmt välkommen! Hälsoinvest AB
Anette Hellström

Det märks att Anette har stor livserfarenhet och gedigen kunskap när det handlar om hälsa, välmående och människor. Hon är inlyssnande, intuitiv och klok. Därtill närvarande, varm och välkomnande. De behandlingar som jag har fått av Anette har gjort mig både fridfull och tillitsfull.

Jag känner verkligen att jag – bokstavligt talat – är i trygga händer och att jag alltid lär mig något nytt om mig själv och livet. Jag kan därför varmt rekommendera Anette.
Christel Dopping

Frilansjournalist, skribent, samtalsterapeut/-coach, handledare och lärare, Ord & Mening AB

Jag märkte skillnad dagen efter första behandlingen. Energifylld och extremt motiverad. Två dagar efter märkte jag hur glad jag kände mig och samtidigt fanns det ett närvarande lugn. Märkligt att förklara, eftersom jag är en ganska skeptisk person, men jag känner mig starkare och mer motiverad än på länge!

En annan effekt jag märkte efter två behandlingar är att självregleringen fungerar bättre. Jag lägger märke till om jag spänner mig, på ett helt annat sätt. T ex kör jag bil långt så märker jag att jag spänner axlarna och gör något åt det. Innan har jag aldrig tänkt på det förrän jag klivit ur bilen. Det är som att hjärnan och kroppen har bättre kontakt. Dessutom känner jag en ökad fokusering i det jag gör.

Julia Bendelin

Bendelins Universum AB

Jag var i dålig form pga matförgiftning, virus och parasiter när jag kontaktade Anette. Efter 4 behandlingar hos Anette, där hon redan vid första behandlingen identifierade mina problem och fokuserade behandlingen därefter, mår jag betydligt bättre. Jag kan varmt rekommendera andra att gå till Anette.

Songul Can

Head of assortment and production , Mini Rodini AB

Jag har tidigare varit utbränd och provat på det mesta inom hälsa under min väg tillbaka. Efter några behandlingar hos Anette så känner jag mig mer fokuserad, har mer energi, ett inre lugn och det känns som kroppen har laddats upp. Detta har jag inte varit med om i någon av de andra behandlingarna jag provat på tidigare.

Jag känner mig tydligare och mer motiverad och är så glad och tacksam att jag hittat Anette och SCIO-behandlingen.

Lena Lindqvist

Kreatör, Egen företagare

En mycket intressant behandling! Anette är en person med massor av erfarenhet som jag lärt känna med åren inom hud och spa världen sedan början av 2000 talet. Full av inspiration och kunskaper.
Jag blev så nyfiken på Scio behandlingar och ville testa ett flertal gånger för mina, oroligheter, viktuppgång och detox treat. Redan efter första gången blev jag piggare, gladare och mer ”detoxad”. Vi provade en distans behandling och det var fascinerande att en maskin kan se och ge så mycket, förutom det fysiska skick, fick hjälp med min mentala inställning, dessutom bra redskap att jobba med. Efter dessa två gånger blev mina resultat mycket bättre en jag kunde föreställa mig. Omgång tre mer glädje och positiv tänkande som ger mig kraft.
Jag vill dela med mig av min upplevelse till er att scanna din kropp och ge dig själv en boost.  Du kommer inte ångra dig. Prova på Scio behandling hos Anette. Hon vet vad hon gör och kan hjälpa dig!

Katties Åkesson

Grundare, Me Anima AB

ANETTE HELLSTRÖM. HÄLSOINVEST c/o SALONG SÖDER. SÖDERVÄG 5B. 621 58  VISBY. MAIL. ANETTE@HALSOINVEST.COM. TFN. 070-671 60 90