070-671 60 90 anette@halsoinvest.com

NUGABEST

Vill du skapa bättre hälsa? Har du ont i dina axlar, nacke eller rygg? Vill du bromsa artros? Vill du minska underhudsfett på magen? Söker du en naturlig detox? NugaBest förenar tre välbeprövade alternativmedicinska folkmetoder i en och samma produkt!

-IR-värme
-Magnetterapi
-Negativt laddade joner

IR-värme och magnetterapi har används i massor av år för smärtlindring i Egypten, Sibirien och Tyskland. Inom elitidrotten används den för att påskynda läkning av muskelskador: den bidrar till att färre smärtsignaler når fram till hjärnan samt ger varsamt och effektiv smärtlindring utan kemiska substanser. Mattan ger en god smärtlindring även vid fantomsmärtor! Effekten är fenomenal, men uppstår till fullo först efter 3 veckor. Den är böjbar och kan användas mot olika kroppsdelar år efter år med en paus under sommartider.

Några av de positiva effekterna

Naturlig detox

Regelbunden ”uppvärmning” till höga temperaturer påtvingar kroppen att rensa/detoxa ut inflammationshärdar, slaggprodukter, kemikalier och tungmetaller. Med mindre toxiner kan kroppen bättre bekämpa patogena virus, bakterier och stärka sin hälsostatus på sikt.

Ökar cirkulationen och syrsätter cellerna

Den förbättrad blod- och lymfcirkulation samt ökar syresättning av cellerna. Detta är några av de resultat som uppstår och som hjälper vår kropps självläkande processer.

Motverkar kärlförkalkningar

Regelbunden användning av värmemattan bidrar till en varsam träning av blodkärl. Kapillärer utvidgas något vilket motverkar cirkulationsproblem. Detta är särskilt värdefullt för diabetiker för att motverka amputationer samt vid förebyggande av hjärt-och kärlsjukdomar.

Motverkar influensa och förkylning

Temperaturen stiger när vi blir sjuka – kroppen höjer den för att döda sjukdomsframkallande virus och bakterier. Mattan skapar en liknande effekt – den höjer temperaturen och gör livet obekvämt för sjukdomsframkallande parasiter. Njut varje kväll av 65 C i 50 minuter och du sparar kroppens krafter och energi samt förmodligen slipper att bli sjuk!

Föryngrar huden

Daglig kontakt med mattan förbättrar collagen produktionen i brosk och leder. Därför känner du mindre besvär redan efter 3 veckor med MNM 80 samt även din hudkvalité förbättras markant. Vi rekommenderar att sova på mattan vid temperaturer på 45 C i 4-5 veckor för att föryngra huden med 3-4 år. Effekten syns inte bara i ansiktet utan över hela kroppen.

Motverkar övervikt

Använd mattan under 2-3 veckor med temperaturer på 45 C och underhudsfett på magen bokstavligen ”smälter bort”. IR-värmen penetrerar vävnader på 4-7 cm djup och förbättrar ämnesomsättning. Drick mera vatten och du påskyndar effekten. För större effekt krävs det att du sover med mattan på magen i 6 veckor.

Minskar förslitningar i brosk och leder

IR-värmde stimulerar uppkomsten av nya, friska celler som bygger upp förslitningar. Samma metod ”arbetar” i NM 80: blodcirkulationen ökar oxitativ stress i vävnader bromsas och avstannar.

Försiktighetsåtgärder

1. Använd inte NM 80 om du har diagnostiserade hjärtsjukdomar eller cancer.

2. Använd INTE mattan mot huvudet-hjärnan bör inte värmas, endast nacke.

3. Om du är berusad eller narkotika påverkad!

4. På fastande mage  (stimulerar bukspottkörtel och magsaft-kan framkalla illamående)

5. När du har feber eller öppna sår på kroppen som är inflammerade/kan bli inflammerade.

6. Mot inopererade metalldelar, spiral med mera.

ANETTE HELLSTRÖM. HÄLSOINVEST c/o SALONG SÖDER. SÖDERVÄG 5B. 621 58  VISBY. MAIL. ANETTE@HALSOINVEST.COM. TFN. 070-671 60 90