070-671 60 90 anette@halsoinvest.com

VARFÖR HÄLSOINVEST?

Jag har ända sedan jag var ett litet barn känt att med allt jag går igenom, så kommer jag kunna hjälpa andra att gå igenom liknande saker, fast lite lättare… Detta har alltid fått mig att vända, vrida och söka efter lösningar till situationer och tillstånd som verkat vara hopplösa att lösa.

Idag har jag varit symptomfri från ME/CFS i 3,5 år. Jag diagnostiserades till den efter en massa olika märkliga symptom såsom ben som domnade bort och vek sig, pendlade från 36,5-40 i feber varje dag, så fort jag blev stressade eller var aktiv, ångest, ett minne som inte funkade och extrem trötthet. ME/CFS är en sjukdom som större delen av de som har den är sängliggandes, det finns ingen hjälp att få och massor av underliga symptom som inte går att få bukt med.

Jag började tidigt att rena kroppen från bl.a parasiter, svamp, mögel och tungmetaller, att läka tarmen, pluggade medveten andning och KBT för att kunna hantera mina triggers och stressorer, köpte min Nugabest som hjälpte mig att detoxa kroppen, få igång cirkulationen och syresätta mina celler. Jag jobbade mycket med örter, aminosyror, vitaminer och mineraler samt såg över min kost, plockade bort e-ämnen och började planera min vardag, så jag fick till livet…

 

NÄTKURSER SOM GÖR SKILLNAD – VI GÖR DET MÖJLIGT FÖR DIG ATT UTVECKLAS

Detta fick mig att skapa min första e-kursportal där fokus låg på att skapa en hållbar hälsa! Jag kontaktade terapeuter, lärare och författare som inspirerat, utbildat och hjälpt mig under min livsresa och skapade flertalet fantastiska e-kurser inom hälsa, livsstil och välbefinnande. Kursportalen är under uppdatering nu och beräknas att vara uppe igen under början av 2020.

Min dröm har alltid varit att bygga plattformar som ger alla människor en möjlighet att förbättra sin helhets hälsa!

Med kärlek,
Anette Hellström

 

ANETTE HELLSTRÖM. HÄLSOINVEST c/o SALONG SÖDER. SÖDERVÄG 5B. 621 58  VISBY. MAIL. ANETTE@HALSOINVEST.COM. TFN. 070-671 60 90